Vacature

SEO Specialist

Als SEO Specialist ben jij de game changer die onze website naar nieuwe hoogten brengt. Hier is wat je gaat doen:

Optimalisatie-expertise: 🔍 Word de go-to-persoon voor alles wat met SEO te maken heeft. Analyseer onze website, identificeer kansen en implementeer strategie├źn om de organische zichtbaarheid te vergroten.

Zoekwoorden domineren: 🔝 Duik in diepgaand zoekwoordonderzoek en ontdek de meest relevante zoektermen die onze doelgroep gebruikt. Gebruik deze inzichten om onze website-inhoud, metagegevens en andere elementen te optimaliseren.

Technische wizardry: ⚙️ Zorg ervoor dat onze website een technisch meesterwerk is dat zoekmachines omarmen. Optimaliseer laadsnelheid, verbeter de mobiele bruikbaarheid, implementeer gestructureerde gegevens en los eventuele technische problemen op.

Linkbuilding powerhouse: 🌐 Bouw een sterk backlink-profiel op door middel van doordachte outreach en samenwerking met relevante websites. Verhoog onze online autoriteit en versterk onze positie in zoekmachines.

Analyse en rapportage: 📊 Gebruik geavanceerde tools om zoekmachineprestaties te monitoren, trends te identificeren en rapporten op te stellen. Lever waardevolle inzichten en aanbevelingen om onze SEO-strategie voortdurend te verbeteren.

Als SEO Specialist bij ons bedrijf krijg je de kans om je expertise te vergroten, waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en onze online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen. Samen veroveren we de zoekresultaten! 💪🚀✨

Geschatte tijdsbesteding: afhankelijk van de projecten en doelen, maar gemiddeld 4 tot 6 uur per week.