Samenwerking met sportbond KNLTB (Tennis)

Samenwerking met sportbond KNLTB

11 april 2020

Elk jaar organiseert Smashing Pink tijdens de pride week van Pride Amsterdam een tennistoss. Een gezellig evenement waar iedereen van harte welkom is en fanatiek wordt getennist.

Tijdens de Prideweek 2019 overhandigde de voorzitter van de KLNTB, Roger Davids, de eerste KNLTB-regenboogvlag aan Niels Wolf, voorzitter van Smashing Pink en bestuurslid van Pride and Sports. Met deze vlag wordt uiting gegeven aan het diversiteitsbeleid van de KNLTB. Tennis is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht en seksuele geaardheid. Nederland is een tennisland, iedereen doet mee!

Regio

Tijdens de opening van het nieuwe tennisseizoen 2020 is de KNLTB regenboogvlag vervolgens uitgedeeld aan alle besturen van de regioverenigingen. De vlaggen werden met groot enthousiasme in ontvangst genomen!

Pride and Sports kijkt met plezier en vertrouwen uit naar de verdere samenwerking met de KNLTB en hoopt dat deze samenwerking een voorbeeld is voor samenwerking met andere sportbonden

Voor meer informatie over Smashing Pink ga naar www.smashingpink.nl en www.knltb.nl.

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more