NETZO Sinterklaas toernooi 2021

NETZO Sinterklaas toernooi 2021

Zaterdag 20 november jl. werd er in Sporthallen Zuid in Amsterdam van 9.00- 18.00 uur weer het jaarlijkse Netzo Sinterklaastoernooi georganiseerd.  Nationale en internationale mannen- en vrouwenteams strijden deze dag op verschillende niveaus om medailles. Er was helaas dit jaar geen Level A poule bij de heren, omdat hier te weinig aanmeldingen voor waren. Bij de vrouwen was er 1 poule gemaakt met meerdere niveaus samen.

In totaal waren er 48 teams actief, met zo’n 400 volleybalspelers!

Landen als Frankrijk, Spanje, Duitsland, België, Finland, Noorwegen, Zwitserland, Thailand, Filipijnen, Denemarken, Ierland en natuurlijk Nederland streden uiteindelijk in de middag om de verschillende medailles.

Het was opnieuw een geslaagd en sportief toernooi. Helaas gooiden de COVID restricties roet in het eten met betrekking tot het gebruikelijke feest na afloop dat nu niet door kon gaan.
Volgend jaar zal er in november weer een Netzo Sinterklaastoernooi zijn en dan hopelijk wel met een groot feest!

Dit waren de winnaars bij de mannen Level B+:

Set in the city (Nederland)

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more