HvA Pride FBSV (ALO) 2023 Talk

HvA Pride FBSV 🏳️‍🌈 organiseert hun volgende evenement (!) en het gaat over queer zijn in de sportwereld.

Wie zetten zich in om de sportwereld inclusiever te maken voor queer personen en hoe doen ze dat? Welke voeding is belangrijk voor transpersonen, of hoe zorg je voor een veilige sfeer in de sportschool?

Gastsprekers Jan-Pieter de Lugt, voorzitter van stichting @prideandsports, en Senn van Beek, oprichter en eigenaar van @wearequeergym Amsterdam, vertellen hun verhaal en visie. Wij nodigen jou graag uit om het programma bij te wonen en na afloop is er een borrel! 🍺🧃

Iedereen is welkom bij dit evenement: queer, hetero, van FBSV of daarbuiten en ga zo maar door. Ook als je nog niet zoveel weet over dit onderwerp ben je zeker welkom.

 

Datum & tijd: 6 juni 16:00
Waar: The Huddle, tegenover de receptie bij HvA FBSV (Dokter Meurerhuis)
Voor wie: Iedereen
Kosten: Gratis

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more