Flow yoga op het dak van de Bijenkorf Amsterdam met Björn Borg

De Korf presenteert: Be Proud Be You, flow yoga op het dak van de Bijenkorf met Björn Borg x High Studios x Pride and Sports

Onder het motto Be Proud, Be You neemt trainer Lewis McNairy van HIGH STUDIOS je mee in een beat based flow yoga work out, een high intensity training van 45 minuten op het dak van de Bijenkorf Amsterdam. Daarna gaan we in gesprek met Pride for Sport over inclusief trainen. Sportmerk Björn Borg en Stichting Pride and Sports, het nationale platform voor LHBTIQ+ in de sport, vragen hiermee aandacht voor acceptatie en inclusie op sportvelden en in de gym. Je krijgt een Björn Borg Pride T-shirt en je entreegeld wordt gedoneerd aan de Stichting Pride and Sports.

We verzamelen in de Korf, op de eerste etage naast de Isaacs bar en vanuit daar vertrekken we samen naar ons verscholen dakterras midden in de stad, voor de yoga workout.

Woensdag 3, 10, 17 en 24 augustus

18.00 – 19.30u

Max. 16 deelnemers.

Prijs per persoon 10,-

 

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more