Bjorn Borg lanceert Pride line en doneert opbrengst aan Pride and Sports

Sportmerk Björn Borg zet zich in voor inclusie en acceptatie in de sport. Samen met stichting Pride and Sports, het nationale platform voor lhbtq’s in de sport, creëren ze deze zomer op sportvelden en in de gym een plek waar je vol trots jezelf kunt zijn. Ook is er een speciale Pride training-collectie, exclusief te koop bij de Bijenkorf. De opbrengst gaat in z’n geheel naar Pride and Sports!

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more