Trans United – Trans zwemmen

Over 
Elke tweede maandag van de maand van 13:00u tot 14:00u.
Kom lekker zwemmen in een veilige afgesloten omgeving!
Alleen voor transgender of non-binaire personen.
Je kunt zwemmen in de badkleding waarin jij je goed voelt. Privé kleedhokken aanwezig en een wc.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Queer, Trans, Non-binair, Intersekse personen

Competitie
Gemengd 

Locatie 
Locatie binnen Amsterdam wordt per event bekendgemaakt

E-mail 
transzwemmen@transhuis.nl

Website 
https://transhuis.nl/maandag-transzwemmen/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more