Queer Wheels Amsterdam – Wielrennen

Over 
LGBTQIA+ cycling collective
📍Amsterdam, NL
All abilities, body shapes and people welcome

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Queer, Trans, Non-binair, Intersekse personen

Competitie
Vrouwen, Mannen, Gemengd 

Social media 
@queer_wheels

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more