Pink Lions – Hockey

Over
De PINK LIONS trainen (bijna) elke maandagavond (let op: zomerperiode op zondagmiddag) op de velden van AMVJ (Amsterdam). Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, voor alle niveaus en deelname is gratis. Aanmelden kan via info@pinklions.nl.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Mannen die op mannen vallen

Competitie
Mannen

Locatie 
Hockeyclub AMVJ
Aanloop 2
1183 SZ Amstelveen

E-mail 
info@pinklions.nl

Website 
https://www.pinklions.nl/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more