Babygays – Hockey

Over
De Babygays is een LHBTI+ vrouwen hockeyteam. De leden zijn ongeveer tussen de 25 en 40 jaar oud en hun niveau varieert van ex-Hoofdklasse tot aan beginners. Ze trainen elke maandagavond op de velden van AMVJ in Amsterdam.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Vrouwen die op vrouwen vallen

Competitie
Vrouwen

Locatie 
Hockeyclub AMVJ
Aanloop 2
1183 SZ Amstelveen

E-mail 
pinkhockeyamsterdam@gmail.com

Website 
https://pinkhockeyamsterdam.com/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more