Motor Sportclub Amsterdam – Motorrijden

Over 
De MSA (opgericht in 1970) is een gay-vriendenclub die voor elkaar leuke evenementen organiseert gericht op mannen in leer of uniformen.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Mannen die op mannen vallen

Competitie
Mannen

Locatie 
Amsterdam

E-mail 
secretary@msamsterdam.nl

Website 
http://www.msamsterdam.nl/

Social media 
@msa.amsterdam

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more