Kouros Eindhoven – Conditietraining

Over
We sporten met een leuke groep mannen waarbij naast het sporten ook ruimte is voor gezelligheid, humor en ruimte voor een praatje. Momenteel bestaat de groep uit 17 mannen en we worden getraind door Martin, een gediplomeerde sportdocent.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Mannen die op mannen vallen

Competitie
Mannen

Locatie 
Sportschool Kees Tempel
Brederolaan 50
5615 KJ Eindhoven

E-mail 
info@kouroseindhoven.nl

Website 
https://www.kouroseindhoven.nl/sporten/conditietraining/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more