Goud Groningen – Volleybal – Mannen

Over
Welkom bij het mannenvolleybal van Goud Groningen, de sportvereniging voor LHBTIQ+ voor Groningen en omstreken. Iedereen is bij ons welkom! Jong of oud, beginner of gevorderd, LHBTIQ+ of niet. Wij bieden sportiviteit en gezelligheid en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Mannen die op mannen vallen

Competitie
Mannen

Locatie 
Chopinlaan 2a
9720 KE Groningen

Email
volleybalmannen@goudgroningen.nl

Website 
https://goudgroningen.nl/mannen-volleybal/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more