Gay Badminton Amsterdam – Badminton

Over 
Gay Badminton Amsterdam (GBA) is a competitive and social badminton club for Amsterdam’s LGBTQI+ community and their friends. We accept all levels of players and play Sundays & Wednesdays in the Pijp.

Club type
LHBTIQ+ centred 

Deelnemers
Vrouwen die op vrouwen vallen
Mannen die op mannen vallen

Competitie
Vrouwen, Mannen, Gemengd 

Locatie 
Sportcentrum de Pijp, Lizzy Ansinghstraat 88
1072 RD Amsterdam

E-mail 
teamgba.nl@gmail.com

Website 
https://www.gaybadmintonamsterdam.nl

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more