Arnhem Fallen Angels – Roller Derby

Over
Arnhem Fallen Angels is opgericht in april 2011 en dé sportvereniging van Arnhem en omstreken die flat track roller derby beoefent. Bij Arnhem Fallen Angels vind je een plek waar je sportief uitgedaagd wordt en een inclusieve skate familie vindt van skaters en vrijwilligers met uiteenlopende achtergronden.

Club type
LHBTIQ+ welcoming

Competitie
Gemengd 

Locatie 
Beukenlaan 15
6823 MA Arnhem

E-mail 
info@arnhemfallenangels.nl

Website 
https://arnhemfallenangels.nl/

Misschien vind je dit ook interessant…

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Podcast Niels Wolf: ‘wie ben ik en waar hoor ik thuis?’

Niels Wolf: wie ben ik en waar hoor ik thuis?
De 73 jarige jarige Niels groeit op in een ruimdenkend milieu in Apeldoorn. Als klein jongetje speelt hij het liefst met meisjes, als puber heeft hij verkering met ‘de mooiste meisjes van de klas’ en in Amsterdam vindt hij uiteindelijk de mannenliefde. Maar echt thuis voelt hij zich niet in de gay community. En hoe komt het dat zijn beste rol als acteur die van Marloes is: een vrouw die getrouwd is met een homoseksuele man?

read more