Partner Programma

Welkom bij Pride and Sports!

Bij Pride and Sports geloven we in de kracht van partnerschap en samenwerking om een inclusieve sportcultuur te bevorderen. Samen kunnen we een blijvende impact maken en ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie of geslachtskenmerken, zichzelf kan zijn en volop kan genieten van sport.

Partnerschap en samenwerking

Bij Pride and Sports streven we naar langdurige partnerschappen en samenwerkingen. We zijn op zoek naar organisaties die onze missie delen en bereid zijn om samen te werken aan een inclusieve samenleving binnen de wereld van sport. Door middel van het delen van resources, expertise en netwerken kunnen we gezamenlijk een positieve verandering teweegbrengen. Neem contact met ons op en ontdek hoe uw organisatie kan bijdragen aan onze missie.

Delen resources en expertise:
Wij zijn een stichting die volop in ontwikkeling is. Uw organisatie kan hierbij helpen door resources op vrijwillige basis in te zetten. Resources op alle vlakken zijn welkom, van Social Media Experts, Marketeers, Fondsenwervers tot Financials. Het delen van expertise op welk vlak dan ook is meer dan welkom. Naast het bijdragen aan een meer inclusieve sport heeft u organisatie hierbij ook toegang tot het grootste LHBTIQ+ netwerk van Nederland.

Financiële ondersteuning:
Om ons goed te blijven ontwikkelen en echt impact te maken op de sportwereld, is elke financiële bijdrage welkom.

Andere mogelijkheden:
Natuurlijk staan wij ook open voor andere manieren van ondersteuning en samenwerking. Neem gerust contact met ons op.

Programma

Ontdek ons inspirerende programma dat gericht is op het creëren van een veilig sportklimaat en een positieve inclusieve sportcultuur. We organiseren verschillende evenementen, trainingen en workshops om bewustwording te vergroten, kennis te delen en vaardigheden te ontwikkelen. Sluit u aan bij ons programma en samen kunnen we een verschil maken in de sportwereld.

Doneer nu aan Pride and Sports

Uw financiële steun is essentieel om ons werk voort te zetten en een blijvende impact te maken. Door te doneren draagt u bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze programma’s en activiteiten. Samen kunnen we meer mensen bereiken en de inclusiviteit in de sport bevorderen. Doneer vandaag nog en help ons op lange termijn een verschil te maken.

Stichting Pride and Sports

Zocherstraat 50-c
1054 LZ AMSTERDAM

IBAN NL51SNSB0948383178

KvK 68713592
RSIN 857559722