Regionale focus & vrijwilligers

Met het aantreden van Dennis de Boer wil Stichting Pride and Sports zich de komende periode nóg meer focussen op zichtbaarheid en promotie voor LHBTI in de sport op regionaal niveau. Wij streven naar het ‘LHBTI-proof’ maken van sportverenigingen door het hele land. Wij doen dit door de huidige situatie te analyseren, verbeterpunten te bespreken en een advies op te stellen. Ambassadeurs in de regio spelen hierbij een belangrijke rol.

Door verbinding te zoeken en dialoog te voeren, gaan we hand in hand op ons doel af: acceptatie en gelijkheid van de LHBTI-gemeenschap in de sportwereld. Kortom: jezelf kunnen zijn in de sport. 

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in sportorganisaties. Met een landelijk vrijwilligersnetwerk willen wij Proud & Sport-minded vrijwilligers koppelen aan LHBTI-sportverenigingen ter ondersteuningen en coördinatie van hun activiteiten.

Stichting Pride and Sports kan dit niet niet alleen. Wij staan open voor samenwerking en zijn dan ook altijd op zoek naar partners en lhbti-allies om mee in contact te komen om samen sterker te staan. Hebben jullie hier ideeën over, neem dan vooral contact met ons op.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X